2500 DE SALARIATI VOR BENEFICIA DE MAJORARI SALARIALE INCEPAND DIN LUNA OCTOMBRIE 2015

Data: 23-10-2015

Avand in vedere solicitarile administratiilor sucursalelor, in baza consultarilor cu organizatiile sindicale semnatare ale Contractului Colectiv de Munca, au fost identificate situatiile prioritare, respectiv salariatii cu cele mai reduse salarii pe locuri de munca si meserii similare, precum si salariatii ale caror sarcini si responsabilitati au fost majorate ca urmare a programului de disponibilizare din acest an.

Prin Hotararea Directoratului nr. 62/21.10.2015, a fost aprobata acordarea de cresteri salariale unui numar de peste 2500 de salariati din subunitatile societatii, din categoriile “muncitori” si “conducatori formatii de lucru.

Cresterea salariala se va aplica cu luna octombrie 2015.

In continuare, se va analiza posibilitatea acordarii de cresteri salariale si celorlalte categorii de salariati (TESA si operativi), in functie de gradul de complexitate al atributiilor si responsabilitatilor corelat cu modificarile/completarile aduse fiselor de post, in limitele economiilor realizate la fondul de salarii si cu incadrarea stricta in fondul salarial.