ANUNT CU PRIVIRE LA SELECTAREA INTERMEDIARULUI OFERTEI PUBLICE PRIMARE DE VANZARE DE ACTIUNI EMISA DE CE OLTENIA

Data: 25-03-2013

În data de 25 martie 2013, a fost publicat Anunţul cu privire la selectarea Intermediarului Ofertei Publice Primare de Vânzare de Acţiuni emise de S.C. COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA S.A. derulată de către societate sub coordonarea Ministerului Economiei prin Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (O.P.S.P.I.) şi admiterea la tranzacţionare a acţiunilor acestei societăţi în sisteme de tranzacţionare administrate de S.C. Bursa de Valori Bucureşti S.A.

Anunţul a fost publicat simultan, atât în presa internă, în cotidianul Ziarul Financiar, cât şi în presa internaţională, în publicaţia Financial Times, regăsindu-se în acelaşi timp şi pe site-ul oficial al societății (http://www.ceoltenia.ro/index.php/docp) și pe cel al O.P.S.P.I. (http://opspi.minind.ro/anunturi_ro.html).

Societăţi de servicii de investiţii financiare, instituţii de credit şi/sau alte entităţi de natură echivalentă acestora, sunt invitate să depună oferte până la data limită de 15 aprilie 2013, ora 12:00, la sediul S.C. COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA S.A. din Municipiul Târgu Jiu, strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 5, județul Gorj.