CE OLTENIA NU DORESTE STERGEREA DATORIILOR TERMO CRAIOVA SRL

Data: 2-02-2016

CE Oltenia nu doreste stergerea datoriilor TERMO CRAIOVA SRL, in conditiile in care compania s-a inscris la masa credala.
CE Oltenia a declarat apel impotriva sentinţei nr. 969/21.10.2015 prin care s-a dispus intrarea in faliment a Termo Craiova SRL, solicitand totodata si suspendarea provizorie a sentintei.
In sedinta din data de 28.10.2015,  Curtea de Apel Craiova a dispus suspendarea provizorie a sentintei pana la solutionarea apelului.
Apelul are termen data de 17.02.2016, data la care CE Oltenia v-a sustine admiterea si respectiv continuarea procedurii generale de insolventa a Termo Craiova prin plan de  reorganizare judiciara si nu falimentul acesteia.

Mentionam ca, inca din noiembrie 2012, a existat un titlu executoriu care obliga TERMO CRAIOVA SRL la plata penalitatilor de intarziere in valoare de 31 milioane lei, care nu a fost pus in executare pana in decembrie 2013, deoarece in acea perioada a existat intentia preluarii, prin fuziune, a transportatorului si distribuitorului de agent termic de catre CE Oltenia.