CE OLTENIA PREMIAT LA GALA ENERGY-CENTER

Data: 16-03-2018

In data de 15 martie 2018, publicatia Energy-Center a marcat aniversarea celor 7 ani de activitate desfasurata in scopul informarii opiniei publice asupra industriei energetice, prin organizarea unei gale la care au participat reprezentanti ai autoritatilor, precum si cei mai importanti actori din piata de energie.

In cadrul evenimentului au fost acordate premii celor mai performante si inovatoare companii din domeniu, sectiunile fiind structurate dupa modelul de organizare al pietei de energie si gaze din Romania, incepand de la operatorii bursieri si continuand cu producatorii, distribuitorii si furnizorii de energie si gaze.

Complexul Energetic Oltenia s-a numarat printre companiile laureate,  primind PREMIUL DE EXCELENTA acordat „managementului societatii pentru contributia la functionarea in conditii de siguranta a sistemului energetic national”.

Consideram ca acest premiu este inca o recunoastere a rolului carbunelui in mentinerea echilibrului si sigurantei unui sistem energetic, dar si intelegerea efortului necesar producerii energiei pe baza de carbune, pentru care conducerea acestui producator clasic de energie multumeste fiecarui angajat.