COMUNICAT

Data: 8-02-2021

Complexul Energetic Oltenia a luat act de actiunea desfasurata de „Sindicatul Solidaritatea 2013” prin care a fost pichetat Sediul Prefecturii Gorj, in data de 08.02.2021.

Analizand lista de revendicari facuta public de conducerea sindicatului, s-a constatat ca solicitarile privind modificarea legii pensiilor sunt de atributul Parlamentului Romaniei pentru a putea fi aprobate.

Referitor la trimiterile legate de activitatea de achizitii si incadrarea in normele de mediu, facem precizarea ca in desfasurarea acestor activitati sunt respectate normele legale ce reglementeaza domeniile respective.

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a manifestat si manifesta in continuare, fata de toate organizatiile sindicale constituite la nivelul societatii, disponibilitate de dialog, respectand normele privind informarea salariatilor cu privire la aspectele economice si sociale cu care se confrunta societatea.