Excavatoarele CE Oltenia nu intra abuziv pe terenurile localnicilor

Data: 17-07-2014

CE Oltenia nu a intrat abuziv pe terenul d-lui Ion Stoichitoiu, asa cum presa locala a prezentat acest aspect.

Excavatorul se afla in zona, in apropierea suprafetei in cauza, dar s-a constatat la fata locului, conform cadastrului, ca au fost respectate limitele proprietatii si nu a fost afectat terenul respectivului proprietar.

Pentru acest teren, nu au existat negocieri intre cele doua parti. Urmeaza ca dl. Ion Stoichitoiu sa intocmeasca dosarul proprietatii si sa-l depuna la Directia de Investitii, in vederea negocierii.

In legatura cu trecerea rudelor sale, respectiv a fiicei si a sotului acesteia (dl. Bogdan Bejinaru) de pe posturile de economist pe posturi de muncitori, facem precizarea ca aceste propuneri au fost transmise de subunitatile miniere inca din luna martie, atunci cand toate sucursalele au intocmit situatiile pentru reorganizarea si restructurarea personalului. Vechimea in munca a fost unul dintre criterii. D-na Bejinaru a fost angajata in 2009, pentru cedare de teren, si, incepand cu 2010, a intrat in concediu de crestere si ingrijire copil, iar dl. Bejinaru a fost angajat pe postul acesteia, in 2010, initial pe perioada limitata. Desi, la acest moment, ambii figureaza cu contracte de munca pe perioada nelimitata.

Mentionam ca familia Stoichitoiu a obtinut, in urma negocierilor purtate pentru alte suprafete de teren, incadrarea in munca a sotiei, fiicei si ginerelui.