INVATAMANT DUAL SUSTINUT DE CE OLTENIA PENTRU ANUL SCOLAR 2020 – 2021

Data: 21-11-2019

In data de 20.11.2019, Complexul Energetic Oltenia a participat la evenimentul tematic „Promovarea ofertei scolare in mediul economic doljean”, organizat de Inspectoratul Scolar Judetean Dolj.

Obiectivul acestui eveniment a fost promovarea unui parteneriat activ intre furnizorii de educatie, formare profesionala si mediul economic, in conditii reciproc avantajoase.

CE Oltenia a solicitat Inspectoratului Scolar Judetean Dolj includerea in planul de scolarizare pentru anul scolar 2020-2021, in sistem de invatamant profesional dual, a urmatoarelor calificari:

– electrician aparate si echipamente electrice si energetice – 30 locuri;

– electrician protectii prin relee, automatizari si masuratori in instalatii energetice – 30 locuri.

Compania asigura pregatirea practica, echipamentul de protectie, asigurarea de raspundere civila si burse profesionale tuturor elevilor care aleg parteneriatul cu CE Oltenia, precum si premii pentru cei mai performanti elevi.

CE Oltenia manifesta o preocupare permanenta privind asigurarea de resurse umane, astfel ca 2019 este al treilea an consecutiv in care aloca resurse financiare pentru calificarea elevilor in meserii specifice, prin sustinerea invatamantului profesional dual.