LA MULTI ANI, ENERGETICIENI!

Data: 19-07-2021

Cu prilejul Zilei Energeticianului, conducerea Complexului Energetic Oltenia transmite multumiri tuturor celor care au ales sa-si daruiasca energia lor umana pentru a asigura fiecaruia dintre noi lumina si puterea energiei electrice.

Ne exprimam aprecierea si recunostinta pentru importanta strategica a activitatii desfasurate in scopul mentinerii sigurantei sistemului energetic romanesc, respectiv pentru sustinerea unei intregi economii.

Gandurile noastre se indreapta, deopotriva, si catre colegii care au plecat din  sistem, dar a caror contributie a fost decisiva pentru asigurarea unei treimi din energia tarii, parcurgand zilnic un drum dificil in care erorile nu sunt permise.

De ziua meseriei, uram energeticienilor La multi ani, sanatate, forta si pricepere pentru a traversa aceasta perioada dificila, in care se impune mai mult ca niciodata mobilizarea tuturor eforturilor pentru a moderniza acest domeniu vital, prin consolidarea tendintelor de diversificare a resurselor energetice in consens cu evolutiile care au loc in prezent pe plan regional si mondial.