Legea privind energia termică în cogenerare ar putea ajunge în dezbaterea Plenului Parlamentului în februarie

Data: 9-12-2014

 Sursa: BIZ ENERGY

Dezbaterile privind Legea energiei termice în cogenerare vor continua până în ianuarie, urmând ca la începutul lunii februarie actul normativ să ajungă în Plenul Parlamentului, a declarat, luni, preşedintele Comisiei pentru Industrii şi Servicii din camera Deputaţilor, Iulian Iancu.

‘Încercăm ca în luna ianuarie sau la început de februarie să avem Legea (Legea privind energia termică în cogenerare n.r.) pentru decizia Plenului. Până atunci sper să se liniştească toate aceste dezbateri privind guverne, ministere, miniştri şi să putem avea liniştea necesară dezbaterii în Plen’, a declarat Iulian Iancu, la dezbaterea publică ‘Legea privind energia termică în cogenerare şi implicaţiile asupra preţului căldurii’.

Dezbaterile pe marginea Legii vor avea loc săptămânal, următoarea întâlnire urmând să se desfăşoare miercuri, la Comisia pentru Industrii şi Servicii.

Iulian Iancu a participat luni la o conferinţă referitoare la Legea privind energia termică în cogenerare şi implicaţiile asupra preţului căldurii.