Liderii pieței de furnizare participă la Târgul Național de Energie la IEAS 2017

Data: 6-09-2017

Sursa: ENERGYNOMICS

În premieră pe piața de energie din România, Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România – AFEER organizează Târgul Național de Energie, sub deviza „Fii informat! Alege ce ți se potrivește!”, în perioada 19 – 22 septembrie 2017. Evenimentul se adresează consumatorilor finali care vor avea posibilitatea să aleagă cele mai avantajoase oferte de electricitate, să înțeleagă mai bine, direct de la sursă, drepturile pe care le au, și să afle cele mai noi și utile informații din domeniu.

Târgul Național de Energie AFEER va avea loc în cadrul International Electric & Automation Show (IEAS) și se va desfășura la Palatul Parlamentului. Companiile care își vor prezenta ofertele și serviciile la această primă ediție a târgului sunt: CEZ Vânzare, Complexul Energetic Oltenia, E.ON, Electrica Furnizare, Enel, MET și Tinmar Energy.

Prin organizarea acestui târg de energie, AFEER continuă campania lansată în anul 2015 pentru o corectă și eficientă informare a consumatorilor de energie electrică, cu deviza ‘Un consumator informat este un consumator protejat!’. „Suntem convinși că vom oferi la acest târg cadrul optim unui dialog necesar și constructiv între reprezentanți ai companiilor de utilități și consumatorii de energie. Va fi un bun prilej pentru companii să-și prezinte ofertele și serviciile și pentru consumatori să aleagă, în cunoștință de cauză, ce li se potrivește cel mai bine”, a declarat preşedintele AFEER Ion Lungu.

De la 1 ianuarie 2018, piața de energie va fi complet liberalizată pe segmentul de preţuri de producţie şi furnizare, astfel că Autoritatea de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) va mai interveni doar asupra prețurilor energiei pentru consumatorilor alimentați în regim de Serviciu Universal (cei care nu şi-au schimbat furnizorul implicit).

Furnizorii prezenți la Târgul de energie, cei mai mari din țară, vor veni cu oferte diverse, dar și cu specialiști, care să-i îndrume și să-i sfătuiască pe clienți, pe tot parcursul evenimentului.