Preşedintele CA al clubului Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, a demisionat

Data: 8-12-2014

Sursa: MEDIAFAX

Preşedintele Consiliului de Administraţie al CS Pandurii, Mihai Prunariu, a demisionat, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, principalul finanţator al clubului, Laurenţiu Ciurel, mulţumindu-i pentru activitate şi declarând că echipa gorjeană se află în Liga I datorită acestuia.

 „Eu vreau să îi mulţumesc din suflet lui Mihai Prunariu pentru tot ce a făcut la clubul Pandurii, pentru că nu ştiu cine s-ar fi înhămat la tot ce a făcut el acolo. În mod normal, la situaţia pe care am avut-o din punct de vedere economic la Pandurii acum un an de zile, când de peste tot veneau facturi şi când descopeream clauze de care habar nu aveam pe la contracte şi apăreau în continuare zeci şi sute de mii de euro pe care trebuia să îi plătim în urma unor sentinţe judecătoreşti şi a unor acte comerciale de care nu aveam habar, clubul ar fi trebuit probabil retras din campionat. Mai ales după ce s-a încheiat şi controlul fiscului şi a constatat grozăviile pe care le-a constatat acolo”,  a declarat Ciurel la Radio Infinit, potrivit site-ului oficial al grupării

„Dar Mihai Prunariu a fost un tip extrem de tenace care a muncit ca o furnică şi, încet, încet, a îndepărtat toate pericolele iminente care au planat la vremea aceea asupra clubului. Şi faptul că la ora aceasta încă avem o echipă în Liga I, chiar dacă e pe poziţia pe care este, îl datorăm lui Mihai Prunariu! Îi datorăm lui existenţa acestui club”, a adăugat principalul finanţator al clubului.

Mihai Prunariu se afla la conducerea clubului Pandurii din luna martie, după ce Eugen Pîrvulescu l-a înlocuit pentru scurt timp pe Marin Condescu în funcţia de preşedinte al Consilului de Administraţie.