ANUNT

Data: 23-02-2018

Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. – Sucursala Electrocentrale Turceni intentioneaza sa solicite la Sistemul de Gospodarire a Apelor Gorj, trimiterea notificarii pentru inceperea lucrarilor aferente proiectului:

„ Implementare instalație completă pentru reducerea emisiilor de NOx la grupul energetic nr.5 de la Sucursala Electrocentrale Turceni – Reabilitare şi modernizare instalație de ardere
şi
Implementare instalație completă pentru reducerea emisiilor de NOx la grupul energetic nr.7 de la Sucursala Electrocentrale Turceni – Reabilitare şi modernizare instalație de ardere”, amplasat în oraşul Turceni, strada Uzinei, nr. 1, județul Gorj, telefon 0372531138, incinta S.E.Turceni.

Solicitarea este facuta in conformare cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modoficarile si completarile ulterioare si Ordinul nr. 873/2012, punctul 1-Anexa 1.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea de emitere a Notificarii pentru inceperea executarii lucrarilor, pot contacta S.E. Turceni la adresa mentionata anterior.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugetii si recomandari se pot adresa la sediul SGA Gorj- doamnei Cristina Schiopu cu sediul in Tg Jiu, str. Ecatreina Teodoroiu, nr. 99, telefon: 0253218738.