ANUNT DEZBATERE PUBLICĂ a solicitării Autorizatiei integrate de mediu

Data: 22-11-2017

Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. – Sucursala Electrocentrale Rovinari si Agentia pentru Protectia Mediului Gorj aduc la cunostintă publicului interesat organizarea dezbaterii publice privind solicitarea obtinerii autorizatiei integrate de mediu pentru Sucursala Electrocentrale Rovinari, situată în loc. Rovinari, strada Energeticianului, nr.25, jud.Gorj, titular Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. – Sucursala Electrocentrale Rovinari.

Activitatea se încadrează în anexa nr. 1 din Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 1.1. Arderea combustibililor în instalaţii cu o putere termică nominală totală egală sau mai mare de 50 MW; Sedinta de dezbatere publică va avea loc la Liceul tehnologic Rosia-Jiu,  în data de 14.12.2017 începând cu ora 16.30.

Informatii privind potentialul impact asupra mediului a activitătii de pe acest amplasament pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Gorj din municipiul Târgu-Jiu, str.Unirii, nr. 76, pe site-ul APM Gorj: http://apmgj.anpm.ro si la sediul Sucursalei Electrocentrale Rovinari, oras Rovinari, strada Energeticianului, nr.25, judetul Gorj.

Observatiile, sugestiile si propunerile  publicului, formulate în scris se primesc zilnic, de luni până joi între orele 8.00 – 16.30 si vineri între orele 8.00- 14.00 la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Gorj, str. Unirii, nr. 76 si pe adresa de e-mail office@apmgj.anpm.ro până la data dezbaterii publice din 14.12.2017.