BAZA DE TRATAMENT SACELU – SEZON 2017

Data: 16-06-2017

Incepand cu data de 17 iunie 2017 se va deschide baza de tratament exterioara din cadrul Complexului Balnear Sacelu, aflat in administrarea CE Oltenia, urmand ca baza de tratament interioara sa fie functionala incepand cu data de 26 iunie 2017.

Complexul balnear este compus din:
– baza de tratament interioara;
– bazine in aer liber;
– plaja care a beneficiat de investitii de modernizare alocate de CE Oltenia, putand oferi un cadru modern  si dotarile necesare petrecerii unui sejur placut ( nisip fin, 100 de sezlonguri,  dusuri, grupuri  sanitare,  punct de prim ajutor).
In statiunea Sacelu pot fi tratate: afectiuni ale aparatului locomotor;  afectiuni neurologice periferice; afectiuni ale sistemului nervos central; afectiuni ale aparatului respirator; afectiuni ORL; afectiuni digestive, hepato-biliare si renale.
Pentru mai multe informatii, cei interesati pot accesa adresa http://ceoltenia.ro/responsabilitate/turism/statiunea-balneoclimaterica-sacelu/

Tarifele practicate in acest sezon pentru acces la plaja, tratament cu namol terapeutic si bai vor fi:
– 10 lei pentru adulti, in zilele de sambata, duminica si sarbatori legale ;
– 8 lei pentru adulti, in intervalul luni-vineri ;
– 7 lei pentru pensionari, in intervalul luni-vineri ;
– 6 lei pentru copiii cu varste cuprinse intre 10 si18 ani ;
– 0 lei pentru copiii cu varste sub 10 ani ;
– 7 lei/zi pentru inchiriere sezlong.

In sezonul 2016, gradul de ocupare a fost de aprox. 90% in zilele lucratoare ale saptamanii, iar in weekend plaja a fost ocupata la capacitate maxima ( cca 2500 persoane / zi ).

Activitatea complexului balnear de la Sacelu are un impact pozitiv atat asupra persoanelor care beneficiaza de tratamente si proceduri medicale, cat si asupra comunitatii, prin dezvoltarea comertului sezonier, cresterea veniturilor din taxele locale, etc.