CE OLTENIA PREMIAT IN CADRUL GALEI ENERGYNOMICS AWARDS

Data: 7-12-2018

Platforma de comunicare energynomics.ro premiaza anual cele mai meritorii companii, proiecte şi personalitati din energie.
In cadrul festivitatii de decernare a premiilor pentru excelenta – ENERGYNOMICS AWARDS din acest an (cea de a VI-a editie), Complexul Energetic Oltenia a fost premiat la categoria RESPONSABILITATE SOCIALA, pentru programul „Invatamant dual”.
CE Oltenia sustine formarea profesionala a 140 de elevi prin invatamant dual, in parteneriat cu unitati de invatamant pentru calificare in meserii/ocupatii specifice domeniului de producere energie electrica, respectiv extractie lignit, cu certificare recunoscuta la nivelul Uniunii Europene.
Celelalte proiecte nominalizate in acest an la categoria RESPONSABILITATE SOCIALA au fost :  CE Oltenia – Tehnologii de depoluareCEZ Romania – Generatorii de Bine, CEZ Romania – Maratonul Olteniei, NIS Petrol – Crestem Romania Rurala, OMV Petrom – Tehnologie pentru studentii de la ASE.

Complexul Energetic Oltenia a mai fost nominalizat la categoriile REUSITE EXTRAORDINARE si MANAGERUL ANULUI (pentru rezultatele care au modificat categoria de performanta financiara a companiei de la D la A, incadrand-o pe locul 19 in TOP 300 COMPANII, respectiv pe locul 6 in clasamentul companiilor din sectorul energetic), precum si la categoria TANARUL PROFESIONIST IN ENERGIE (pentru
ANDREI STOIAN, sef serviciu, care a obtinut certificare internationala pentru implementarea unui concept modern si innovator, conceptul de continuous improvement).

In acest an, juriul a fost alcatuit din: Alexandru Patruti – consilier CNR-CME, Elena Popescu – director general in Ministerul Energiei, Ionut Purica – Academia Romana, Radu Badita – secretar general ANRE, Sorin Elisei – Deloitte Romania, Valeriu Binig – partener EY Romania, Vasile Iuga – expert independent.
Partenerii strategici ai energynomics Awards 2018 au fost:  AON Romania, Electrica, Emerson Ridgid, Enel Romania, Hidroelectrica, MET Romania Energy, NIS Petrol, Nuclearelectrica, OMV Petrom, Petrotel LUKOIL, Romgaz, ACUE, AFEER, AIIR, ARBIO, Camera de Comert Romano-Germana, CNR-CME, EfdeN, EPG, ROPEPCA, RPIA, RWEA.