CE OLTENIA A PRIMIT PREMIU IN CADRUL GALEI „DOAMNE IN ENERGIE”

Data: 5-04-2016

In aceasta saptamana a avut loc editia a doua a GALEI « DOAMNE IN ENERGIE » organizata de FOCUS ENERGETIC publicatie care a devenit lider in informatii de afaceri din domeniul economic, in general, si din cel al energiei, in special.

Premiile de excelenta acordate au vrut sa rasplateasca munca, priceperea, dar si rezultatele de exceptie ale doamnelor ce-si desfasoara activitatea in domeniul energetic.

FOCUS ENERGETIC a recunoscut respectul CE Oltenia fata de mediul inconjurator, oferind premiul pentru “Implicare in accesarea fondurilor europene de catre companiile energetice din Romania” doamnei GENICA BOBEICA, inginer,  derulator al contractului pentru implementarea instalatiei de desulfurare a gazelor de ardere la SE Craiova II, investitie realizata cu fonduri europene.

 INVESTITIE:
Instalatie de desulfurare gaze de ardere – S.E. Craiova II.

FINANTARE:
– Valoare investitie = 106 milioane lei;
– Cofinantare nerambursabila prin Fondul European de Dezvoltare Regionala in valoare de max. 87 milioane lei;
– Contractul pentru acordarea finantarii nerambursabile face parte din Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”;
– Toate sumele solicitate in Cererile de Rambursare au fost aprobate integral fara a fi necesare corectii.

OBIECTIVE:
Imbunatatirea eficientei energetice si dezvoltarea durabila a sistemului energetic din punct de vedere al mediului, in contextul combaterii schimbarilor climatice.

Premiul a fost inmanat de dl. Ovidiu Pop, Director General Verbund Romania.

In cadrul aceluiasi eveniment, Presedintele Directoratului CE Oltenia, dl.Laurentiu Ciobotarica, a inmanat premiul pentru “Guvernanta Corporativa” doamnei Laura Constantin, director Directia Juridica si Afaceri Corporatiste de la SN Nuclearelectrica .