COMUNICAT- Identificare posibilitati cresteri salariale

Data: 14-01-2019

In cadrul intalnirii dintre conducerea CE Oltenia, reprezentantii federatiilor sindicale semnatare ale CCM si conducerea Ministerului Energiei, care a avut loc in data de 14.01.2019, au fost analizate si identificate posibilitatile asigurarii de cresteri salariale pentru angajatii CE Oltenia, raportat la resursele financiare ale acesteia.

Acest pas este unul important si continua actiunea inceputa in anul 2018, cand au fost negociate cu partenerii de dialog social o serie de beneficii suplimentare, precum si majorari salariale fata de anii anteriori.

Toate problemele ridicate de salariatii companiei au fost rezolvate, de fiecare data, ca urmare a dialogului purtat, in conditiile respectarii procedurilor de lucru si a prevederilor Contractului Colectiv de Munca.

Conducerea Complexului Energetic Oltenia isi manifesta, in continuare, dorinta pentru dialog si pentru gasirea unor solutii viabile si solicita intelegere din partea angajatilor pentru reluarea activitatii in cariere si livrarea de carbune catre termocentrale, pentru evitarea punerii in pericol a sigurantei Sistemului Energetic National.

Mentionam ca, pana la data prezentei, la nivelul CE Oltenia nu au fost oprite grupuri energetice ca urmare a protestului, electrocentralele functionand normal, conform solicitarilor Dispeceratului Energetic National.