COMUNICAT

Data: 28-01-2020

Prin Hotararea Consiliului de Supraveghere din data de 27.01.2020, domnul Burlan Daniel a fost desemnat in functia de presedinte al Directoratului CE Oltenia (pana la finalizarea procedurii de selectie, in conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice), ca urmare a revocarii domnului Boza Sorinel Gheorghe din aceasta functie, in baza constatarilor Raportului Corpului de Control al Primului Ministru, CDC nr.37/14.06.2019.

Domnul Daniel Burlan a absolvit Facultatea de Mecanica din cadrul Universitatii Craiova in anul 1991 si, ulterior, studii postuniversitare de Management industrial. Are o experienta de 28 de ani in domeniul minier, ocupand succesiv functii de conducere, incepand din anul 1994. In perioada 2005-2012 a ocupat functia de director general al SNLO, avand o contributie semnificativa la infiintarea CE Oltenia.

Reamintim ca in decembrie 2018, Comitetul de Nominalizare si Remunerare (CNR) al Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia a organizat o selectie in vederea emiterii unei recomandari pentru numirea unui membru provizoriu in Directoratul societatii, pe pozitia vacanta existenta. Pentru ocuparea acestui post, 6 persoane au depus dosarele de candidatura, iar, in urma procesului de selectie, dl. Burlan Daniel a fost nominalizat de catre toti membrii CNR.

Componenta actuala a Directoratului CE Oltenia este urmatoarea:

– Burlan Daniel – presedinte
– Boza Sorinel Gheorghe – membru
– Balasoiu Constantin – membru
– Balacescu Ovidiu – membru
– Vasile Dan – membru.