COMUNICAT

Data: 23-02-2017

In data de 23 februarie 2017, in jurul orei 9:00, la SE Turceni, s-a produs un accident de munca soldat cu decesul salariatului Dragomir Gheorghe, in varsta de 51 de ani, lacatus la Atelierul de Reparatii Electrice si Instalatii Speciale, cu o vechime in campul muncii de 30 de ani.
In timp ce executa lucrari de demontare a scutului unui motor electric de 1250 kW, scutul a alunecat pe axul motorului, provocand decesul salariatului.

In cadrul accidentului, colegul acestuia, Badescu Ion, lacatus, a suferit fracturi la membrele inferioare, fiind transportat cu ambulanta unitatii la spital.

Evenimentul a fost comunicat organelor abilitate pentru a fi stabilite cu exactitate cauzele producerii acestuia. De asemenea, la nivelul CE Oltenia, o comisie interna analizeaza cauzele si imprejurarile producerii accidentului.

Societatea va respecta prevederile CCM aplicabile in astfel de situatii si se va implica in demersurile necesare recuperarii salariatului accidentat.
Conducerea  si colectivul CE Oltenia isi exprima regretul fata de tragicul eveniment care a avut loc si transmite sincere condoleante familiei indurerate