INFORMARE

Data: 13-12-2016

CE Oltenia se delimiteaza de informatiile transmise in spatiul public de dl. Daniel Aninoiu, prin intermediul cotidianului PANDURUL care a publicat, in data de 9.12.2016, articolul cu titlul “ANALIZA UNUI GEOLOG DIN CEO: IN 15 ANI SE TERMINA DEFINITIV CU MINERITUL”.

In articolul respectiv sunt prezentate declaratiile d-lui D. Aninoiu, salariat al CE Oltenia, cu referire la durata zacamantului de carbune (durata de viata a carierelor), raport de descoperta, perimetre cu rezervele omologate,….

Precizam ca dl. D.Aninoiu nu reprezinta in mod oficial CE Oltenia, nefiind abilitat sa transmita public informatii in numele companiei.

In cazul de fata, mentionam ca informatiile publicate de CE Oltenia pe site-ul oficial sunt cele reale, conform documentelor existente in cadrul departamentelor de specialitate, respectiv cantitatea de carbune aflata in perimetrele de licenta si in zonele adiacente, care poate fi extrasa si exploatata in conditii de rentabilitate economica, asigura functionarea carierelor pentru o perioada de pana la 40 de ani, la o productie care satisface necesarul de consum al centralelor electrice, precum si alte angajamente ale CE Oltenia catre terti.