LA MULTI ANI, TUTUROR MINERILOR!

Data: 6-08-2017

Cu ocazia Zilei Minerului, conducerea Complexului Energetic Oltenia adreseaza un sincer si calduros „ Noroc Bun ! ” tuturor celor care, fara teama de riscuri si sacrificii, au ales meseria de miner – o activitate in care barierele nu sunt putine, nici usor de depasit, dar raman trecatoare in fata cutezantei si staruintei zilnice ale oamenilor care lucreaza in acest mediu incomod si aspru, dar care reprezinta un real punct de sprijin al energeticii romanesti.

Le multumim pentru aportul  lor  la  viata  economica si sociala a Olteniei, in primul rand, si le dorim putere de munca in continuare, in contextul actual in care peisajul energetic parcurge transformari majore la nivel mondial! 

Carbunele ramane cea mai sigura resursa primara de energie pentru multi ani de acum inainte, iar resursa umana constituie bunul cel mai  valoros al unei societati, pentru ca aceasta exista datorita responsabilitatii si devotamentului angajatilor sai.

La multi ani si multa sanatate acestor oameni minunati care, de fapt, prin truda lor ne “lumineaza” viata, noua, tuturor !