Ministrul Anton, mandat. Borza: E cea mai mare realizare

Data: 7-11-2018

SURSA : DC NEWS

Deputatul independent Remus Borza, cunoscut și ca „salvatorul Hidroelectrica”, a spus, marți, care este cea mai mare realizare a ministrului Energiei, Anton Anton.

Prezent pe 6 noiembrie la evenimentul organizat de DC Business la Crowne Plaza Hotel, unde s-au reunit cei mai importanți jucători din domeniul energiei, Remus Borza a făcut referire și la cea mai mare realizare a ministrului Anton Anton.

„Dacă este să apreciez câteva din lucrurile bune făcute de actualul ministru Anton Anton, unul dintre ele se referă la menținerea și promovarea unor oameni competenți în industria energetică. Sunt persoane pe care și eu fie le-am angajat, promovat sau recomandat. Sunt manageri care fac cinste unui sector strategic al economiei românești”, a spus Remus Borza, care, de altfel, a și indicat câteva nume: Sorin Boza (Director General CEO), Corina Popescu (Director General Electrica), Adrian Constantin Volintiru (Director General Romgaz), Cosmin Ghiță (Director General Nuclearelectrica), Bogdan Badea (Director General Hidroelectrica).

„Faptul că aducem sânge proaspăt în instalațiile sistemului energetic, promovând oameni tineri, onești și curajoși este un lucru bun. Și, de fapt, este și cea mai mare realizare a mandatului ministrului Anton Anton. În primul rând, avem nevoie de oameni și fapte în industria energetică, pentru că strategii energetice s-au mai scris și înainte și se vor mai scrie și în viitor”, a afirmat deputatul în cadrul evenimentului.

Evenimentul, ce are loc la Crowne Plaza Hotel, strânge cei mai importanți jucători din domeniul energiei. „Noua strategie energetică, o provocare pentru jucătorii din piață. Ce câștigă consumatorul?” este tema dezbaterii care îi aduce, în același loc, pe ministrul Energiei, Anton Anton, trei secretari din acelați minister: Dorel Vișan, Robert Tudorache, Andrei Petrișor Maioreanu.

La eveniment mai participă directori importanți din domeniul Energiei: directorul Electrica, Georgeta Corina Popescu, Transelectrica, Adrian Rusu, Romgaz, Adrian Volintiru, Transgaz, Ion Stelian, Hidroelectrica, Bogdan Badea.

Este primul eveniment DCBusiness, abia lansat pe piața media ce se ocupă de domeniul economic, și aduce la un singur loc cei mai importanți jucători din România din domeniul energetic.