PUNCT DE VEDERE

Data: 2-10-2014

CE Oltenia dezaproba incercarea de manipulare a opiniei publice prin asocierea evenimentului tragic produs in data de 01.10.2014, la Cariera Rovinari – sectorul  Garla, cu derularea procesului de reorganizare a activitatii companiei.

Procesul de redistribuire a personalului, in vederea eficientizarii activitatii, s-a efectuat cu respectarea compatibilitatii dintre locul de munca propus si pregatirea profesionala a salariatilor, fara modificarea drepturilor salariale ale acestora.

In cazul de fata, precizam ca  salariatul Buldui Marinica – electrician, decedat prin electrocutare, in data de 01.10.2014, nu a fost dezavantajat prin mutarea locului de munca in cadrul Unitatii de Servicii si Mentenanta Rovinari, deoarece la anteriorul loc de munca efectua acelasi tip de lucrari de interventii si reparatii electrice (avand 28 de ani vechime in meseria de electrician), iar veniturile salariale au fost similare.

Societatea va sprijini familia indurerata si va lua masurile ce se impun pentru prevenirea altor evenimente similare.

Conducerea si colectivul CE Oltenia transmite sincere condoleante familiei si aduce un pios omagiu fostului nostru coleg.

BIROUL DE PRESA