SITE-UL CE OLTENIA NU A FOST ”SPART”

Data: 2-06-2015

Domeniul oltenianews.ro nu apartine Complexului Energetic Oltenia, ci firmei MEDIA DAEA COM SRL, fiind inregistrat in data de 13.04.2010 (data la care Societatea Complexul Enegetic Oltenia SA nu exista ca si entitate juridica), de catre firma ROSPOT SRL. Acest lucu poate fi verificat pe Romanian Top Level Domain (ROTLD), pagina web www.oltenianews.ro fiind gazduita pe serverele Societatii Macosoft.
Domeniul oficial al Societatii Complexul Energetic Oltenia S.A. este ceoltenia.ro, acesta fiind inregistrat la ROTLD in data de 11.04.2012, pagina web www.ceoltenia.ro fiind gazduita pe serverele societatii noastre (CE Oltenia nu are servicii web externalizate).
In anul 2014, Complexul Energetic Oltenia a avut incheiat un contract de colaborare cu MEDIA DAEA COM SRL pentru realizarea publicatiei oficiale a companiei pe adresa www.ceoltenianews.ro. Contractul nu a fost reinnoit in anul 2015, astfel ca pagina web a fost oprita.
Pentru corecta informare a opiniei publice, precizam ca exista o confuzie intre cele doua domenii (oltenianews.ro si ceoltenianews.ro) ale aceleiasi firme ce nu au apartinut vreodata Complexului Energetic Oltenia.