ANUNT – RELUAREA LIVRARII APEI CALDE MENAJERE IN MUNICIPIUL CRAIOVA

Data: 10-08-2018

In cursul zilei de sambata, 11 august 2018, SE Craiova II va relua livrarea apei calde menajere in municipiul Craiova, dupa finalizarea reviziei anuale a retelei de termoficare.

SE Craiova II asigura energia termica pentru aproximativ 60000 apartamente din municipiul Craiova (alimenteaza 104 puncte termice de cartier), precum si pentru mai multi operatori economici, spitale, scoli, institutii guvernamentale.

Serviciul este asigurat prin operarea a 2×136 Km conducte (tur/retur) cu o vechime in exploatare de 30-35 ani.

Pentru a reduce riscul producerii unor avarii pe timpul iernii, precum si pentru a asigura conditiile tehnice necesare echipelor de interventie in caz de avarie, este obligatoriu ca anual sa se efectueze o revizie generala a retelei de termoficare. In cadrul acestor lucrari se verifica armaturile ce permit izolarea diferitelor parti ale retelei, se inlocuiesc sau se repara echipamentele si tronsoanele de conducta ce nu mai prezinta siguranta in exploatare, se remediaza toate problemele constatate in timpul functionarii, probleme ce nu pot fi rezolvate decat prin sistarea furnizarii de energie termica.

In scopul minimizarii inconvenientelor produse de lipsa apei calde si in deplina concordanta cu solicitarile clientilor nostri, in ultimii ani perioada in care se efectueaza revizia anuala a fost redusa la 4-7 zile. Durata lucrarilor include si timpul necesar golirii/reumplerii circuitutului si revenirii la parametrii normali.

Toate lucrarile de revizii/ reparatii efectuate la reteaua de termoficare a municipiului Craiova se executa cu forte proprii (umane si financiare) ale SE Craiova II.