BAZA DE TRATAMENT SACELU – SEZON 2019

Data: 1-10-2019

Baza de tratament Sacelu, aflat in administrarea CE Oltenia, a inregistrat in sezonul estival din acest an (15 iunie – 15 septembrie), incasari in crestere cu 26 % fata de cele din anul anterior, gradul de ocupare ajungand in weekend si la capacitate maxima.

Baza de tratament dispune de 4 bazine in aer liber si plaja care a beneficiat de investitii alocate de CE Oltenia pentru a oferi un cadru modern cu dotarile necesare petrecerii unui sejur placut (nisip fin, 100 de sezlonguri, umbrele, dusuri, grupuri  sanitare noi, punct de prim ajutor si o terasa unde pot fi consumate produse alimentare si bauturi racoritoare diverse).

Investitia realizata pentru amenajarea unitatii belneoclimaterice Sacelu a adus CE Oltenia, la acel moment, premiul pentru recunoasterea activitatilor de Responsabilitate Sociala ale companiilor din Romania, fiind singura institutie de stat laureata.

In statiunea Sacelu pot fi tratate: afectiuni ale aparatului locomotor;  afectiuni neurologice periferice; afectiuni ale sistemului nervos central; afectiuni ale aparatului respirator; afectiuni ORL;  afectiuni digestive, hepato-biliare si renale.

Activitatea complexului balnear de la Sacelu are impact pozitiv si asupra comunitatii locale, prin dezvoltarea comertului sezonier, cresterea veniturilor din taxele locale, etc.