CE OLTENIA MENTIONAT LA FESTIVITATEA DECERNARII PREMIILOR PENTRU EXCELENŢĂ – ENERGYNOMICS AWARDS, EDIŢIA A IV-A

Data: 16-12-2016

Platforma de comunicare energynomics.ro premiaza anual cele mai meritorii companii, proiecte şi personalităţi din energie.

In cadrul festivitatii de decernare a premiilor pentru excelenta – ENERGYNOMICS AWARDS din acest an (cea de a IV-a editie), Complexul Energetic Oltenia a fost mentionat de doua ori:

  • Premiul pentru reuşite extraordinare

Un colectiv de experţi din cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică de la Universitatea din Craiova a fost răsplătit cu Premiul pentru reuşite extraordinare. Au fost astfel recunoscute meritele sistemelor de monitorizare și prelucrare a formelor de unda a parametrilor electrici de excitație generator la grupul energetic nr. 5 – SE Turceni, din cadrul Complexul Energetic Oltenia.

In cadrul aceastei sectiuni, printre nominalizări s-au numărat si Conpet, Hidroelectrica, Romgaz, Transgaz.

  • Tânărul profesionist în energie

Printre nominalizarile de la această categorie s-au numărat Elsaco Energy, RATEN-ICN, Universitatea Politehnică Bucureşti şi Complexul Energetic Oltenia (Ionuț Predoiu – sef Birou Productie, Topografie, Geologie).

Ionut Predoiu este autor și co-autor a 35 de articole publicate în reviste de specialitate naționale și internaționale, dar și coordonator pentru lucrări de licență și dizertație la Universitatea din Petroșani si a mai fost nominalizat de două ori la ediţiile anterioare ale competitiei ENERGYNOMICS AWARDS.

Conducerea CE Oltenia a felicitat intr-un cadru festiv toti nominalizatii la premiile acordate de platforma de comunicare energynomics.ro si, avand convingerea ca recunoastrea meritelor lor nu se va opri aici, le ureaza succes in cadrul altor competitii viitoare.