CE OLTENIA A PRIMIT PREMIU IN CADRUL GALEI „DOAMNE IN ENERGIE”

Data: 28-03-2017

In data de 27 martie 2017 a avut loc cea de a treia editie a GALEI « DOAMNE IN ENERGIE » organizata de FOCUS ENERGETIC – publicatie care a devenit lider in informatii de afaceri din domeniul economic, in general, si din cel al energiei, in special.

Premiile de excelenta acordate au vrut sa rasplateasca munca, priceperea, dar si rezultatele de exceptie ale doamnelor care isi desfasoara activitatea in domeniul energetic.

FOCUS ENERGETIC a oferit premiul pentru  ”Coordonarea implementarii principiilor de guvernanta corporativa intr-o companie a statului”  doamnei Delia Slavulete, sef Serviciu Guvernanta Corporativa, care, incepand din anul 2013, coordoneaza implementarea principiilor si desfasurarea activitatii de guvernanta corporativa la Complexul Energetic Oltenia.

Delia Slavulete a intrat in sistemul energetic in anul 1990, odata cu angajarea la Termocentrala Isalnita. Din cei 27 de ani de activitate, 18 au fost dedicati activitatii de gestionare a resurselor umane.  A absolvit, in cadrul Universitatii din Craiova, Facultatea de Electromecanica in anul 1989 si Facultatea de Drept in anul 1997.  Ulterior, in anul 1999 a absolvit Managementul Resurselor Umane la Universitatea Quebec din Montreal – Canada, iar in anul 2006 a finalizat studiile de masterat in Managementul Calitatii Sistemelor Electrotehnice la Universitatea Transilvania din Brasov.

In cadrul aceluiasi eveniment, Presedintele Directoratului CE Oltenia, Sorinel Gheorghe Boza, a inmanat premiul pentru ”Implicare si daruire in dezvoltarea concurentiala, transparenta publica centralizata si nediscriminatorie a pietei romanesti a energiei” doamnei Rodica Popa care coordoneaza Directia Tranzactii la Termen si Certificate din cadrul OPCOM.