COMUNICAT

Data: 10-03-2016

Membrii asociaţi ai Cluburilor Sportive Pandurii Lignitul şi Energia Târgu Jiu s-au întrunit azi, 10.03.2016, în şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor şi au găsit soluţii pentru sprijinirea în continuare a sportului gorjean. Asociaţii cluburilor au semnat Acordul de finanţare pentru anul competiţional 2016 şi s-au identificat disponibilităţi financiare pe termen scurt şi mediu care vor asigura continuitatea în activitatea sportivă.

Conducerea Societăţii Complexul Energetic Oltenia consideră că şi-a îndeplinit atribuţiile ce-i revin în calitatea de membru fondator al celor două asociaţii sportive, dar situaţia financiară din prezent nu-i mai permite finanţarea acestui domeniu de activitate.

„ Suntem conştienţi de responsabilităţile pe care le avem în domeniul sportului dar acestea nu pot fi mai presus de responsabilităţile pe care le avem faţă de proprii angajaţi şi familiile acestora, menţinerea locurilor de muncă şi redresarea situaţiei financiare a companiei, având în vedere rezultatele financiare negative înregistrate în ultimii doi ani”, precizează managerul interimar al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciobotărică.

Conducerea Complexului Energetic Oltenia mulţumeşte celorlalţi membri asociaţi pentru înţelegere şi îi asigură că în funcţie de rezultatele financiare ale companiei va continua să se implice şi să sprijine activităţile sportive din judeţ.