Premiile Energy Center

Data: 19-03-2018

SURSA: Energy-Center.ro

Publicaţia Energy-Center.ro a împlinit şapte ani de la apariţia pe piaţa publicistică de specialitate din România. Evenimentul a fost sărbătorit printr-o gală de excepţie, la care au fost acordate şi premiile Energy-Center unora dintre cele mai importante companii din sectorul energetic românesc. „Ne aflăm doar la prima ediţie a Premiilor Energy Center, dar, cu siguranţă, vor urma şi altele. Mulţumim pe această cale partenerilor noştri, colaboratorilor şi tuturor cititorilor publicaţiei noastre”, a declarat Alexandru Moldovan, directorul Energy Center.

În cadrul galei a fost premiat directorul general al transportatorului naţional de energie, Corina Popescu, „pentru noua viziune de management în strategia de dezvoltare a societăţii Transelectrica”.

Cosmin Ghiţă, cel mai tânăr manager al unei companii energetice, a primit premiul „pentru demararea proiectului de retehnologizare a Unităţii 1 Cernavodă şi susţinerea argumentată a programului nuclear al României”

Managerul anului a fost desemnat Bogdan Badea, preşedintele Directoratului Hidroelectrica, „pentru rezultatele financiare de excepţie înregistrate de companie la doi ani după ieşirea din insolvenţă”.

ALRO Slatina a primit premiul de excelenţă „pentru investiţiile în creşterea eficienţei energetice şi pentru poziţia de lider al producătorilor de aluminiu în Europa Centrală şi de Est”.

Directorul general al MET România, Petre Stroe, a primit premiul „pentru cea mai spectaculoasă evoluţie a unei companii de furnizare a energiei în piaţa concurenţială”.

„Pentru performanţa de a se menţine în poziţia de lider al pieţelor de distribuţie şi furnizare energie electrică din România, în ultmii 5 ani” a fost premiată Electrica Furnizare

E-Distribuţie Muntenia, membră a grupului Enel în România a primit premiul „pentru investiţiile majore în insfrastructura şi în digitalizarea serviciilor şi pentru performanţele obţinute în procesul de scădere a duratei întreruperilor neplanificate”.

Producătorul de gaze naturale Romgaz a primit premiul de excelenţă „pentru proiectul dezvoltării centralei electrice de la Iernut, cea mai importantă investiţie a unei companii româneşti de stat în sistemul de generare a energiei electrice”.

Managementul Complexului Energetic Oltenia a primit premiul de excelenţă „pentru contribuţia societăţii la funcţionarea în condiţii de siguranţă a sistemului energetic naţional”.

Unul dintre cei mai importanţi EPC contractori din România, compania Romelectro, a primit premiul de excelenţă „pentru profesionalismul cu care promovează valorile energeticii româneşti atât în ţară, cât şi pe pieţele externe”.

Bursa Română de Mărfuri a primit premiul „pentru eforturile depuse în realizarea unei burse de gaze naturale, adaptate condiţiilor de piaţă din România”.