Hostel Maiami Tg. Jiu

Hostelul Maiami este situat in centrul municipiului Tg-Jiu, pe celebra axa a operelor brancusiene ce alcatuiesc “Calea Eroilor”. Turistul abia sosit din calatorie, poate alege un loc de odihna din cele 64 de locuri de 3 stele (30 de camere duble si un apartament de 4 locuri).

Majoritatea camerelor sunt prevazute cu aer conditionat, baie proprie, conexiune Internet Wi-Fi, telefon, televizor, minibar.
La dispozitia oamenilor de afaceri sta un apartament compus din 2 dormitoare si sala de protocol, unde acestia isi pot invita partenerii de afaceri sau pot organiza mese festive.

Restaurantul de la parterul hostelului (80 de locuri) imbina elementele bucatariei traditionale romanesti cu cele specific gorjenesti. Acesta dispune de 80 de locuri.

TARIFE CAZARE:

 •  Tarife cu mic dejun inclus, TVA redus de 9% si taxa hoteliera de 1% din tariful de cazare fara TVA, pentru fiecare noapte de cazare:
  1.    apartament cu doua camere:
   –    280 lei/apartament;
   –    140 lei/camera/apartament;
   –    200 lei/apartament/single.
  2.    camere cu 2 paturi:
   –    140 lei/camera;
   –    100 lei/camera/single;
 1.   camere cu pat matrimonial:
  –    200 lei/camera;
  –    130 lei/camera/single;
  –    100 lei/loc in camera.
 • Tarife fara mic dejun inclus, cu TVA  inclus si taxa hoteliera de 1% din tariful de cazare fara TVA, pentru fiecare noapte de cazare
  1.  apartament cu doua camere:
   –    240 lei/apartament;
   –    120 lei/camera/apartament;
   –    180 lei/apartament/single.
  1.  camere cu 2 paturi:
   –    100 lei/camera;
   –     80 lei/camera/single;
 1. camere cu pat matrimonial:
  –    140 lei/camera;
  –    100 lei/camera/single;

La tarifele de cazare se percepe taxa hoteliera.

FACILITATI:

 • Reducerea tarifelor de cazare pentru grupuri de turisti mai mari de 5 persoane este de 10%;
 • Reducerea tarifelor de cazare pentru perioade de cazare mai mari de 15 zile (lucratoare sau calendaristice) este de 10%;
 • Pentru organizarea meselor festive in cadrul restaurantului, in situatia in care consumatia/persoana este de minim 50 lei, nu se percepe chirie. In caz contrar se percepe o chirie de 500 lei/eveniment;
 • Pentru pastrarea valorilor (numerar, valuta, bijuterii) se percepe un comision de 1% din valoarea nominala sau declarata a acestora.

Adresa: Calea Eroilor, nr. 27, Targu Jiu, jud. Gorj
Tel: 0253/218407;