SITUATIA FINANCIARA A CE OLTENIA

Data: 12-07-2013

Ca urmare a afirmatiilor aparute in cotidianul Pandurul cu privire la situatia financiara a CE Oltenia, facem urmatoarele precizari:

· Exercitiul financiar al unui an calendaristic se finalizeaza la sfarsitul lunii mai a anului urmator, la depunerea bilantului contabil.

Valoarea finala a profitului unei societati se stabileste, conform legislatiei, dupa constituirea provizioanelor si aplicarea ajustarilor rezultate din raportul de audit, transmise societatii inainte de depunerea situatiilor financiare.

Valorile indicatorilor financiari prezentate pe site-ul societatii  CE Oltenia au fost cele existente la momentul postarii si nu cele finale, rezultate din inchiderea exercitiului financiar al anului precedent.

· Conform CCM – 2013, Capitolul III, Art.172, drepturile salariale cuvenite se platesc in doua chenzine; chenzina a II-a se plateste in intervalul 10 – 15 al fiecarei luni, pentru luna anterioara.

Plata chenzinei a II-a (aferenta lunii iunie) a fost efectuata in data de 11.07.2013.

· Referitor la afirmatia : „Situaţia conturilor este zero. Ultimii bani care au fost folosiţi în iunie provin dintr-un cont pe care îl mai avea Termocentrala Turceni, de vreo 40 de milioane de lei” facem precizarea ca, pana la acest moment, nu au fost extrase sume de bani din acest cont .

BIROUL DE PRESA